6 Haziran 2015 Cumartesi

Hoşgeldin cümleler...

Yaşamsal dertleri bir tarafa bırakıp, hayatın getirdikleriyle mutlu olmayı, düşleyip de elde edemediğimiz ama düşlemekten de vazgeçmeyeceğimiz anları yazmayı, yazdıkça tadına varmayı, okumayı ibadetten sayıp hatta kendi yazdıklarımızı okumayı , kısacası güzel olan ve zat-ı alimizin güzelleştirdiği herşeyin kıymetini bilmeli insan.
Pozitif olmalı, güne pozitif başlamalı, şükretmeli sevdiklerinin varlığı için, nefes alabildiği için , sevebildiği ve sevildiği için.  
Kendini sevebilmeli insan kendini, barışmalı bedeniyle, sözleriyle , huylarıyla, geçmişiyle,ancak öyle sevgiyle bakabilir karşısındakine. Bu benim yaşam felsefem , çok degil sadece 5 ay oldu , hayatimda bir çok seyi degistirip pozitif olali.Simdi re-list zamani deyip, pozitif -negatif insanları ayıklayalı . Ve artik tanidik tanimadik duysun isterim boyle hayat daha kaliteli , huzur burnunuzun dibinde.
Bu benim ilk yazım, göz bebeğim, nurum çiçeem böceeem her ne bişiyse :-) amacım  gülerken ağlatmak, ağlatırken güldürmek  (Aamir Khan filmleri gibi. ), deneyimlerimi aktarmak, samimiyetimi anlatmak, gezilerimi , önerilerimi, tavsiyelerimi paylasmak.  
O halde sevgiler okuyana da okumayana da..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder